Ultra Moleculaire Frequentie Therapie

UMF Therapie kan worden ingezet bij pijnklachten, vermoeidheid, verminderde werking van organen, ter ondersteuning bij onrust zodat herstel van vitaliteit in het lichaam en van de psyche mogelijk wordt. Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden en wanneer aan het één of aan beiden gewerkt wordt, wordt ruimte gemaakt voor het ontstaan van een duidelijke verbetering !
Met deze therapie behandel ik pijnklachten, doorbloedingsproblemen, allergie, hooikoorts, stress, onrust, burn-out, darm- en maagklachten, het zenuwstelsel, vermoeidheid, astma, bronchitis, eczeem, hooikoorts, terugkerende blaasontsteking, fibromyalgie en reumatische klachten, pijnlijke spieren, pezen en gewrichtenen vele andere aandoeningen/klachten van de organen, de huid en slijmvliezen, aften, mondbranden/brandende tong.
Via deze therapie wordt gewerkt aan het opruimen van micro organismen zoals schimmels, bacteriën, parasieten en wormen, gifstoffen en afvalstoffen en wordt gewerkt aan een goede werking van organen en een goede doorbloeding.
In 2010 ben ik gestart met mijn praktijk met de Ultra Moleculaire Frequentietherapie.
Deze producten zijn er in korrelvorm en druppels.

PRIJZEN
Ultra Moleculaire Frequentie Therapie:
- Een eerste consult inclusief intakegesprek, 90 minuten
- 60 minuten
- 90 minuten
- Ultra Moleculair Frequentie middel, druppels
- Ultra Moleculair Frequentie middel, korrelvorm€ 70,00 inclusief BTW
€ 55,00 inclusief BTW
€ 70,00 inclusief BTW
€ 32,00 inclusief BTW
€ 24,50 inclusief BTW

Combinatie Santai guasha massage/Ultra moleculaire frequentie therapie:

Wanneer voorafgaand aan de Santai guasha massage de organen gecontroleerd worden met de biotensor dan geeft dit  extra duidelijkheid over welke te behandelen gebieden het meeste effect geven via de Santai guasha massage en kan het herstel worden versneld. De combinatie van de ultra moleculaire frequentie therapie en de Santai guasha massage geeft inzicht in de oorzaak van klachten en zorgt voor een goede effectiviteit van de behandeling.

MEENEMEN VOOR EEN AFSPRAAK VOOR HET TESTEN VAN DE ULTRA MOLECULAIRE FREQUENTIE THERAPIE

Wilt u voor een consult voor het testen van de ultra moleculaire frequentie therapie uw medicijnen en/of (natuurlijke) middelen meenemen ? Medicijnen en of middelen die u gebruikt worden meegenomen in de test.