Reacties (van cliënten)

Recensie van een cliënte (november 2016):

Corry is geweldig! Ze weet goed waar ze het over heeft en wat jij nodig hebt. Ik heb bijna alle soorten behandelingen bij haar ondergaan en wil graag mijn ervaring in het kort met jou delen.

Dankzij de Santai Guasha Therapie ben ik van serieuze pijn verlost. Voorbeeld: voor de eerste behandeling kon ik niet op een stoel zitten met harde rugleuning, mijn lichaam kon dit niet verdragen, maar al snel na de aanvang van de therapie kon dit wel. Tevens ben ik van een jarenlange geïrriteerde huid afgekomen dankzij deze therapie.

Dankzij de Ultra Moleculaire Frequentie Therapie ben ik van diverse klachten verlost. Corry heeft heel goede testmethodes en kan op ontzettend veel onderwerpen testen of er onbalans is en met behulp van de juiste middelen kan dit worden opgelost.

Access Consciousness heb ik niet bij Corry ondergaan, want ik krijg deze behandeling regelmatig van een vriendin, maar ik kan dus uit ervaring zeggen dat het erg ontspannend en verlichtend werkt. De ontspanning kan weken tot maanden aanhouden.

Dankzij de Ooracupressuur heb ik enorme innerlijke rust mogen ontvangen. Het mooie hiervan is, dat tijdens de behandeling de emotionele ‘rommel’ uit je systeem wordt verwijderd en jij je dus niet bewust met jouw ‘rommel’ bezig hoeft te houden. Corry ruimt het gewoon voor je op. Enorm verlichtend! Het is inmiddels ongeveer een half jaar geleden dat ik dit heb laten doen en het resultaat is blijvend. Aanrader!

Corry, je bent een prachtig mens! Dankjewel dat je dit prachtige werk verricht en dat je er bent voor de mensen die het nodig hebben. Dankjewel!

......................................

Recensie van cliente (2017/2018)

Reactie van een cliënte met Lichen Planus in de mond. Lichen Planus van de mond is een ontstekingsreactie van het mondslijmvlies, de tong of het tandvlees.

Verloop:

28 augustus kreeg ik de eerste verschijnselen, een week lang een extreem brandende tong bij nagenoeg alles wat ik at. Extra gevoelig voor pittig eten en alcohol.

In oktober bij de mondhygiëniste geweest: extreem gevoelig tijdens gebit reinigen.

Op 11 november naar Corry van Bockel geweest voor advies, begonnen met een middel tegen Lichen Planus.

Begin november leek het minder te worden.

Op 19 januari zijn de plekken nagenoeg weg. Nog wel lichte gevoeligheid van het tandvlees.